Bejelentés


Csak kreatívan Kreatív technikák az iskolában


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Papírmasé

Szükség lesz rengeteg újságra, arra a vacak napilapra. A szép színes, fényes magazin nem jó. Vágjuk fel csíkokra. A tapéta ragasztót meleg vízben oldjuk fel, csomó mentesre. Ebben segít a konyhai botmixer.Olyan legyen mint egy sűrű tejföl.
Hobby boltban vásároltam gipsz öntő formát, "Velencei maszkot".


Ezt bélelem ki a felvágott, rétegenként beragasztózott újság papírral. Legelőször a formát kenem ki ragasztóval.Rétegenként bélelem és kenem át ragasztóval.Gondosan belenyomkodom- simítom, hogy szépen felvegye a formát.Amikor kicsit megszikkadt kiveszem a formából. Így szárítom meg.Amikor teljesen megszáradt a felesleges széleket levágom.Ugyanígy kis maszkokat is tudunk készíteni.Nem feltétlen szükséges öntőformát vásárolnunk. Egy sima műanyag tányér hátára is felkasírozhatjuk. Akkor ragasztóval jól átitatott gombócokat, hurkákat bandázsólunk rá. Így alakítjuk ki az arc plasztikáját.Ha még olvasgatnál...Tárt karok


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!